PÁRBESZÉDBEN A VEZETÉSRŐL
kedvezményes coaching program
a Nemzetközi Coaching Hét és a Múzeumi Világnap alkalmából
2021. május 17. - 2021. június 18.

A Nemzetközi Coaching hét (2021. május 17-23.) alkalmából a MúzeumOD a coaching megismerésére lehetőséget biztosító programot hirdet a közintézményekben, különös tekintettel a kulturális szférában aktív felső- és középvezetők számára. A programmal lehetőséget biztosítunk a forrásokat nélkülöző múzeumi világban a vállalati környezetben gyakran használt coaching kipróbálására és megtapasztalására elérhető áron.

A programot kifejezetten az alábbi témákban fejlődni vágyó vezetőknek ajánljuk:

 • vezetői identitás

 • delegálás

 • munkatársak motiválása

 • konfliktuskezelés

 • empátia - érzelmek kezelése

 • kommunikáció

 • határtartás

A programban résztvevő coach-ok nemzetközileg akkreditált szakemberek, a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) etikai elvei szerint végzik munkájukat. Mindegyikük több éves és több száz óra coaching tapasztalattal, illetve vezetői, valamint közigazgatási területen szerzett saját tapasztalattal rendelkezik. A programban való részvételük meghíváson alapszik. Kiválasztásuk során szerepet játszott a szakmai tapasztalat, a közszféra ismerete és a változás iránti elkötelezettségük, valamint a különféle vezetői, emberi és környezeti szempontokra érzékeny hozzáállásuk.

A jelentkezés folyamata:

 • A résztvevők jelentkezésükkor (a május 17-től ezen a felületen elérhető jelentkezési lapon) jelzik, hogy mely vezetői készségük fejlesztésére kívánják a folyamatot használni, illetve hogy a coach poolból kivel szeretnének együtt dolgozni 1. és 2. helyen.

 • Ezt követően sor kerül egy 30 perces ismerkedő beszélgetésre a kiválasztott coach-csal, melyet követően mind a résztvevő, mind a coach megerősíti, hogy szívesen dolgoznak együtt. Igény esetén a második helyen megjelölt coach-csal kerül sor egy ismerkedő beszélgetésre.

A folyamat:

 • egy 30 perces ismerkedő beszélgetés a coach-csal.

 • 3 alkalom 60 perces coaching, az alkalmak között javasoltan 14 nap eltelik, a harmadik alkalom legkésőbb 2021. augusztusában megvalósul.

 • igény esetén kettő, a témaválasztáshoz illeszkedő, önreflexiót támogató teszt, amelynek kitöltése és feldolgozása a résztvevő igényeihez igazodva történhet az alkalmak között, illetve a coach támogatásával.

A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ COACHOK
(a képekre kattintva továbbléphet a bemutatkozásokhoz)

Bőtös Balázs ACC

coach, tréner, action learning team coach, érzelmi intelligencia fejlesztő

Csordás Izabella ACC

coach, képződő team coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, közgazdász

Draskóczi Katalin ACC

business és team coach, közgazdász

Kosztolánczy Gábor ACC

kulturális vezető, jogi szakokleveles közgazdász, coach, team coach

Kulcu-Gusztafik Anita ACC

egyéni, team és group coach, igazgatásszervező-andragógus

A részvételi díj: 35.000 Ft/ folyamat, mely egy összegben, az első ülést követően fizetendő. A folyamat értéke 70.000 Ft.
A felhívásban feltüntetett kondíciók a 2021. május 17. és 2021. június 18. között megkötött coaching szerződésekre érvényesek.

Esetleges hosszabbítás: A résztvevő igénye esetén a coaching folyamat max. összesen 10 alkalomig meghosszabbítható kedvezményes 10.000 Ft/alkalom áron, amennyiben a 10. alkalom 2021. december 31-ig megvalósul.

Titoktartás és háromszög-beszélgetés: ha szervezet téríti a coaching folyamat díját, és a résztvevő igényli, lehetővé tesszük a folyamat elején és végén két extra ülés beiktatását: a szervezeti vezető, az ügyfél és a coach úgynevezett háromszög-beszélgetése plusz 10.000 Ft/alkalom áron érhető el. Ez az ülés lehetőséget biztosít arra, hogy a folyamat elején a résztvevő vezetőjének a szempontjai is bekerülhessenek a folyamatba, illetve a folyamat zárásakor a résztvevő és a vezető közötti értékelés megvalósulhasson a coaching szellemiségében. A coach köteles a folyamatban tudomására jutott mindennemű információt bizalmasan kezelni, és ezeket háromszög-beszélgetés igénybevétele esetén sem adhatja ki sem a folyamat közben, sem a folyamat lezárultával a résztvevő vezetőjének, vagy bármely harmadik félnek.

Etikai elvek: munkánkban az ICF etikai kódexében foglaltakat betartjuk.

JELENTKEZNI EZEN A FELÜLETEN KERESZTÜL MÁJUS 17-TŐL JÚNIUS 18-IG LEHET.