PÁRBESZÉDBEN A VEZETÉSRŐL
kedvezményes coaching program
a Nemzetközi Coaching Hét és a Múzeumi Világnap alkalmából
2022. május 16. - 2022. június 17.

A Nemzetközi Coaching hét (2022. május 16-22.) alkalmából a MúzeumOD a coaching megismerésére lehetőséget biztosító programot hirdet a közintézményekben, különös tekintettel a kulturális szférában aktív felső- és középvezetők számára. A programmal lehetőséget biztosítunk a forrásokat nélkülöző múzeumi világban a vállalati környezetben gyakran használt coaching kipróbálására és megtapasztalására elérhető áron.

A programot kifejezetten az alábbi témákban fejlődni vágyó vezetőknek ajánljuk:

 • vezetői identitás

 • delegálás

 • munkatársak motiválása

 • konfliktuskezelés

 • empátia - érzelmek kezelése

 • kommunikáció

 • határtartás

A programban résztvevő coach-ok a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) etikai elvei szerint végzik munkájukat. Mindegyikük több éves és több száz óra coaching tapasztalattal, illetve vezetői, valamint közigazgatási területen szerzett saját tapasztalattal rendelkezik. A programban való részvételük meghíváson alapszik. Kiválasztásuk során szerepet játszott a szakmai tapasztalat, a közszféra ismerete és a változás iránti elkötelezettségük, valamint a különféle vezetői, emberi és környezeti szempontokra érzékeny hozzáállásuk.

A jelentkezés folyamata:

 • A résztvevők jelentkezésükkor (a május 16-tól ezen a felületen elérhető jelentkezési lapon) jelzik, hogy mely vezetői készségük fejlesztésére kívánják a folyamatot használni, illetve hogy a coach poolból kivel szeretnének együtt dolgozni 1. és 2. helyen.

 • Ezt követően sor kerül egy 30 perces ismerkedő beszélgetésre a kiválasztott coach-csal, melyet követően mind a résztvevő, mind a coach megerősíti, hogy szívesen dolgoznak együtt. Igény esetén a második helyen megjelölt coach-csal kerül sor egy ismerkedő beszélgetésre.

A folyamat:

 • egy 30 perces ismerkedő beszélgetés a coach-csal.

 • 3 vagy 6 alkalom 60 perces coaching, az alkalmak között javasoltan 14 nap eltelik, a harmadik alkalom legkésőbb 2022. augusztusában megvalósul.

 • igény esetén kettő, a témaválasztáshoz illeszkedő, önreflexiót támogató teszt, amelynek kitöltése és feldolgozása a résztvevő igényeihez igazodva történhet az alkalmak között, illetve a coach támogatásával.

A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ COACHOK

Bőtös Balázs

coach, tréner, action learning team coach, érzelmi intelligencia fejlesztő

Csordás Izabella PCC

business és team coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, közgazdász

Draskóczi Katalin PCC

business és team coach, közgazdász

Kulcu-Gusztafik Anita ACC

egyéni, team és group coach, igazgatásszervező-andragógus

A részvételi díj:

 • 3 alkalmas folyamat esetén 39.000 Ft/fő (a folyamat értéke 70.000 Ft)

 • 6 alkalmas folyamat esetén 70.000 Ft/fő (a folyamat értéke 135.000 Ft)

A jelen felhívásban feltüntetett kondíciók a 2022. május 16. és 2022. június 17. között megkötött coaching szerződésekre érvényesek.

Esetleges hosszabbítás: A résztvevő igénye esetén a coaching folyamat max. összesen 10 alkalomig meghosszabbítható kedvezményes 15.000 Ft/alkalom áron, amennyiben a 10. alkalom 2022. december 31-ig megvalósul.

Titoktartás és háromszög-beszélgetés: ha szervezet téríti a coaching folyamat díját, és a résztvevő igényli, lehetővé tesszük a folyamat elején és végén két extra ülés beiktatását: a szervezeti vezető, az ügyfél és a coach úgynevezett háromszög-beszélgetése plusz 15.000 Ft/alkalom áron érhető el. Ez az ülés lehetőséget biztosít arra, hogy a folyamat elején az ügyfél munkahelyi vezetőjének a szempontjai is bekerülhessenek a folyamatba, illetve a folyamat zárásakor az ügyfél és a vezető közötti értékelés megvalósulhasson a coaching szellemiségében. A coach köteles a folyamatban tudomására jutott mindennemű információt bizalmasan kezelni, és ezeket háromszög-beszélgetés igénybevétele esetén sem adhatja ki sem a folyamat közben, sem a folyamat lezárultával az ügyfél munkahelyi vezetőjének, vagy bármely harmadik félnek.

Etikai elvek: munkánkban az ICF etikai kódexében foglaltakat betartjuk.

JELENTKEZNI EZEN A FELÜLETEN KERESZTÜL MÁJUS 16-TÓL JÚNIUS 17-IG LEHET.