HATÉKONY VEZETÉS

MENEDZSMENT ALAPOK MÚZEUMI KÖZÉPVEZETŐKNEK:
DELEGÁLÁS - MOTIVÁLÁS - PRIORIZÁLÁS

2022. január 27. - március 24.

"Az általad vezetett emberek nagy elvárásokat támasztanak veled szemben.
Azt akarják, hogy tökéletes legyél, és gyakran elfelejtik, hogy te is ember vagy.
De minél emberibb vagy velük, annál több bizalmat és empátiát kölcsönöznek neked."

Alain Bejjani, CEO, Majid Al

A MúzeumOD 2022. január 27-től március 24-ig vezetőképzésben jártas szakértők szakmai támogatásával online programot indít középvezetők számára.

A program 6x3 órás csoportos alkalmakból áll, amely magában foglalja a témához kapcsolódó hasznos vezetői eszközök és friss kutatási eredmények ismertetését minitréning keretében, illetve a biztonságos coaching térben való gyakorlás és párbeszéd lehetőségét. A saját fejlődésük iránt igazán elkötelezett résztvevők számára a Hatékony vezetés PLUSZ keretében, az előbb felvázolt csoportos programmal párhuzamosan egyéni támogatási formát is ajánlunk, amely a 360 fokos értékeléstől, a közvetlen felettessel közösen zajló értékelő beszélgetéseken át három coaching alkalmat ölel magában.

A program célja, hogy a résztvevő gyakorló, vagy frissen kinevezett középvezetők a vezetői szerepvállalásban tudatosabbá váljanak, eszközöket kapjanak és ezek gyakorlati alkalmazására képessé váljanak. A program kézzelfogható, gyakorlatias támogatást biztosít és lehetőséget teremt a kapcsolódásra, így a résztvevők

 • megoszthatják az őket foglalkoztató kérdéseket és nehéz helyzeteket,

 • előremutató támogatást kapnak a következő lépések megtételéhez,

 • egymás tapasztalatainak megismerésével és megvitatásával szélesítik tapasztalati és eszköztárukat.

A mi karácsonyi ajándékunk az, hogy a maradványösszegek elköltésére értelmes lehetőséget biztosítunk a képzési jelentkezőknek, valamint a december 31-ig a részvételi díjat befizetőknek 10% kedvezményt biztosítunk a képzési díjból.

A résztvevők a kulturális szférában működő szervezetekben aktív középvezetők.

A csoport min. 8, max. 14 fő jelentkezésével indul.

Csoportot igény szerint intézményi megrendelésre is indítunk az adott intézmény vezetőinek részvételével és a szervezeti igényekhez igazodó tematikával (pl. stratégiai gondolkodás, számonkérés, hatékony értekezletek témákban, stb). Ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat az info@muzeumod.hu címen!

Időpontok: a csoport az alábbi időpontokban és témákban találkozik az ONLINE térben:

 • 01.27. 9:00-12:00 között - általában a vezetésről és modern vezetői kihívások

 • 02.03. 9:00-12:00 között - vezetői önismeret

 • 02.10. 9:00-12:00 között - motiválás

 • 02.24. 9:00-12:00 között - delegálás

 • 03.10. 9:00-12:00 között - priorizálás

 • 03.24. 9:00-12:00 között - a program zárása, "szüretelés"

Hatékony vezetés PLUSZ: a fenti alkalmakon túl egyénileg egyeztetjük a 360 fokos értékelés, a közvetlen vezetővel történő folyamatindító és folyamatzáró értékelő beszélgetést, illetve a 3 alkalom coachingot.

Formai keretek:

 • a minitréningeket tartja és a beszélgetéseket moderálja: a csoportdinamikára figyelemmel lévő, négy, nemzetközi minősítéssel rendelkező coach: Bőtös Balázs ACC, Csordás Izabella ACC, Draskóczi Katalin ACC, Kulcu-Gusztafik Anita ACC (a bemutatkozásuk itt olvasható),

 • a találkozók strukturált formában zajlanak, és magukban foglalják a kulturális szférában legfőbb kutatási eredmények, illetve néhány inspiráló vezetési modell és eszköz megismerését

 • a folyamatnak kitűzött célja, hogy a résztvevők alkalomról alkalomra elvigyenek olyan ötleteket, technikákat, amelyeket a mindennapi életben közvetlenül alkalmazhatnak.

Amiért érdemes jönni:

 • hogy vezetőként megélt kérdéseidre választ találj,

 • hogy a gyakorlatban is jól hasznosítható vezetői eszközöket kapj,

 • hogy magabiztosabb, határozottabb vezetővé válj,

 • hogy megtapasztald a támogató közeg megtartó és inspirációs erejét.

Részvételi díjak:

 • Hatékony vezetés alapprogram: 117.000 Ft /fő/folyamat (19.500 Ft/3 órás alkalom),

 • Hatékony vezetés PLUSZ program: 117.000 Ft + 95.000 Ft/fő, amely tartalmazza a csoportos részvételt, a saját fejlesztésű 360 fokos felmérést, és a két értékelő beszélgetést és a három coaching alkalmat.

A jelentkezési lap kitöltése a minimum létszám összeálltát követően számla kiállítását vonja maga után. Bármilyen egyéb megjegyzést, igényt, kérk, az űrlapon, vagy ezen az info@muzemod.hu mailcímen jelezzen!

A mi karácsonyi ajándékunk az, hogy a maradványösszegek elköltésére értelmes lehetőséget biztosítunk a képzési jelentkezőknek, valamint a december 31-ig a részvételi díjat befizetőknek 10% kedvezményt biztosítunk a képzési díjból.