ÚJRA LELKESEN!
kedvezményes coaching program
a Nemzetközi Coaching Hét és a Múzeumi Világnap alkalmából
2024. május 13. - 2024. június 14

A Nemzetközi Coaching hét (2024. május 13-19.) alkalmából a MúzeumOD a coaching megismerésére lehetőséget biztosító programot hirdet a közintézményekben, különös tekintettel a kulturális szférában aktív munkatársak számára. A programmal lehetőséget biztosítunk a forrásokat nélkülöző múzeumi világ munkatársai mint magánszemélyek számára a vállalati környezetben gyakran használt coaching kipróbálására és megtapasztalására elérhető áron. 

A programot kifejezetten az alábbi témákban fejlődni vágyó munkatársaknak ajánljuk:

A programban résztvevő coach-ok a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) etikai elvei szerint végzik munkájukat. Mindegyikük több éves és több száz óra coaching tapasztalattal, illetve intézményi területen szerzett saját tapasztalattal rendelkezik. A programban való részvételük meghíváson alapszik. Kiválasztásuk során szerepet játszott a szakmai tapasztalat, az intzézményi rendszerek ismerete és a változás iránti elkötelezettségük, valamint a különféle vezetői, emberi és környezeti szempontokra érzékeny hozzáállásuk.

A jelentkezés folyamata:

A folyamat:

A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ COACHOK

Csordás Izabella PCC

business és team coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, közgazdász

Draskóczi Katalin PCC

business és team coach, közgazdász

Koncz András

tréner, coach, szervezetfejlesztő

A részvételi díj: 

A jelen felhívásban feltüntetett kondíciók a 2024. május 13. és 2024. június 14. között megkötött coaching szerződésekre érvényesek. A programban résztvevő coachok az ügyféllel egyénileg szerződnek. A program keretében kizárólag magánszemélyekkel szerződünk. 

Esetleges hosszabbítás: A résztvevő igénye esetén a coaching folyamat további 5 alkalommal - ugyenezen feltételek mellett meghosszabbítható, amennyiben a 10. alkalom 2024. december 31-ig megvalósul.

Etikai elvek: munkánkban az ICF etikai kódexében foglaltakat betartjuk.

JELENTKEZNI EZEN A FELÜLETEN KERESZTÜL MÁJUS 13-TÓL JÚNIUS 14-IG LEHET.